Secretul din spatele siluetei de invidiat a lui Kate Hudson. Cum reuseste actrita sa-si mentina abdomenul plat


Desi este mama a doi copii, Kate Hudson se mandreste cu o silueta de invidiat, punctul sau forte fiind abdomenul plat.Intr-un interviu acordat pentru revista de fitness Shape, actrita de 34 de ani a marturisit ca se mentine in forma datorita programului strict de Pilates pe care il urmeaza de mai bine de 15 ani.


Frumoasa blonda a inceput sa faca sport inca de la 19 ani, explicand ca pe langa exercitiile fizice ii place si sa danseze.


"Noul meu obicei este sa iau o coarda dupa mine. Cand iau o pauza in timpul zilei, incep sa sar. De 150 de ori,ma odihnesc putin si mai fac o serie de 150", a declarat Kate Hudson.

 


Daca in timpul sarcinii cu primul baiat, Kate a luat in greutate aproape 25 de kg, in cea de-a doua lucrurile au stat diferit, actrita marturisind ca a facut foarte mult sport si a fost atenta la dieta.


"Cu primul copil, am fost foarte lenesa. Eram o echipa. Bebelusul la mine in burta, iar eu asezata pe canapea, manancand inghetata. Nu a fost o combinatie prea fericita", a declarat actrita.

related posts

Modifică setările cookies