Secretul pe care l-a ascuns noua logodnica a lui Charlie Sheen. Ce i-a ascuns starul din filmele pentru adulti actorului


Noua logodnica a lui Charlie Sheen a ascuns de acesta un lucru ce ar putea sa devina un mare impediment in programarea nuntii. Potrivit presei internationale, Brett Rossi ar fi casatorita.


Un articol aparut pe Radar Online anunta ca aceasta se afla in plin proces de divort, actiune intentata de sotul acesteia, Jonathan  Ross, in vara anului 2013.

Noua iubita a lui Charlie, n-ar fi dat curs actiunii pana in in luna ianuarie, cand a acceptat sa fie reprezentata in sala de judecata de nimeni altul decat avocatul celebrului actor, Mark Gross.

Jonathan Ross si Brett Rossi sunt casatoriti de 1 an, si nu au copii.

De Ziua Indragostitilor, Charlie si-a cerut iubita de sotie, intr-o excursie in Hawaii, si ar putea deveni cea de-a 4 casnicie a actorului cunoscut pentru rolul din  "Doi barbati si Jumatate "

Cei doi nu vor semna un contract prenuptial, iar Rossi va avea acces nelimitat la averea de peste 125 de milioane de dolari a vedetei, lucru ce ar putea sa o infurie pe Booke Mueller, fosta sotie a sa, cu care actorul are 2 copii.

O sursa apropiata cuplului a declarat pentru publicatia americana ca Charlie i-a cumparat lui Rossi, chiar inainte de Craciun, o masina nou marca Mercedes si i-a oferit acces nelimita la conturile sale.  

related posts

Modifică setările cookies