Secretul s-a aflat! Au devenit parinti in urma cu 4 luni, dar le-au dat vestea tuturor abia acum


Venirea pe lume a unui copil este motiv de bucurie pentru orice cuplu. In timp ce majoritatea parintilor abia asteapta sa impartaseasca celor dragi vestea, cei doi au preferat sa fie discreti.


Actorul Wes Bentley si sotia lui au devenit parintii unei fetite frumoase si sanatoase in urma cu patru luni, dar au preferat sa nu distribuie imediat aceasta informatie presei, scriu cei de la DailyMail. Starul care a dat viata personajului Seneca Crane in primul film "Hunger Games" a devenit tata pentru a doua oara, a confirmat recent reprezentantul actorului.

VEZI IMAGINILE AICI.

Wes Bentley si sotia lui, Jacqui Swedberg, au impreuna un baietel de 4 ani, pe nume Charles, care a urat bun venit pe lume surioarei lui.

Daca sotia lui nu este cunoscuta in lumea filmului, Wes a cunoscut faima internationala dupa ce a aparut alaturi de Mena Suvari, Annette Bening si Kevin Spacey in filmul "American Beauty". O dependenta de droguri l-a obligat sa ia pauza de la cariera timp de 10 ani, cat a facut tratament. In 2009 insa, el a revenit in atentia publicului.

 

Foto: Tumblr

In 2010, Wes si-a cunoscut sotia si s-a casatorit cu ea, fiind acum mandrul parinte a doi copii frumosi pe care ii are impreuna cu ea.

Wes va aparea in curand intr-unul din cele mai asteptate filme ale sezonului, Interstellar, alaturi de Matthew McConaughey si Anne Hathaway.

related posts

Modifică setările cookies