Secretul siluetei perfecte via Alexia Talavutis. Ce face creata din "O noua viata" pentru a arata perfect


Alexia Talavutis a prins gustul sportului inca din copilarie, cand avea 4 ani, iar de atunci nu trece o zi fara sa practice diferite activitati sportive.


Alexia dezvaluie pe blog-ul personal secretul siluetei sale si regulile de aur dupa care se ghideaza: alimentatia echilibrata, hidratarea, sportul, odihna, relaxarea si… ziua de rasfat: "Incerc sa mananc sanatos si echilibrat. Sase zile din saptamana mananc carne la gratar, supe, salate, legume, fructe, cereale, lactate si o zi pe saptamana mananc ce vreau, dar cu limita. Eu o numesc “ziua de rasfat” si este ziua pe care o astept toata saptamana", spune ea.

"Imi place fresh-ul de grepfruit pentru ca accelereaza procesul de ardere a caloriilor, pe care care mi-l prepar singura acasa, iar cand ies in oras obsinuiesc sa comand fresh-uri de fructe", adauga vedeta.

Sportul are un rol important in viata Alexiei si, fie ca este vorba de jogging, fitness, dans, inot, tenis, plimbari prin parc, plimbari pe malul marii, in orasul ei natal, Constanta, sau escapade montane, actrita din “O noua viata” le practica pe toate cu placere si entuziasm.

"Merg la sala de 4 ori pe saptamana. Antrenamentele de fitness sunt structurate pe zile, iar tot programul este stabilit de catre trainer-ul personal. Cel mai mult imi place sa fac abdomene, as face non-stop :) Odata cu venirea primaverii am reinceput sa alerg. Merg de 3 ori pe saptamana sa fac jogging in jurul Arenei Nationale".

A inceput cu baletul, iar putin mai tarziu "a facut cunostinta" cu dansul sportiv, preferatul ei, de altfel si singurul sport pe care l-a practicat la nivel de performanta.

related posts

Modifică setările cookies