Selena Gomez a iesit din centrul de recuperare. Cum arata cantareata dupa perioada in care a fost internata


Una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood s-a intors in atentia fanilor. Selena Gomez nu mai este internata in centurl de recuperare si a iesit pentru prima data in public, la American Music Awards 2016.


Starea de sanatate a cantaretei se agravase, iar Selena si-a anulat turneul mondial si s-a retras temporar din showbiz din cauza acestora. Se pare ca tanara a avut nevoie de tratamente pentru anxietatate si atacuri de panica, aflat in legatura stransa cu boala de care sufera, Lupus, asa ca a decis sa se interneze intr-un centru de recuperare din Tennesee. Acum a revenit pe covorul rosu si este mai frumoasa ca niciodata.

Fotografii au incercat de nenumarate ori sa traga cu ochiul in interiorul institutiei in care cantareata a fost internata, foarte multi dintre fanii ei abia asteptand o imagine cu idolul lor. 

"Am decis ca vreau sa fiu proactiva si ca e important sa am grija de sanatatea mea. E mai bine pentru mine sa iau o pauza. Stiu ca nu sunt singura persoana care trece prin asta si sper ca, prin faptul ca am ales sa fiu deschisa fata de problemele mele, o sa ajut si pe altcineva sa ceara ajutor", a spus vedeta inainte sa se interneze.

Selena a urcat pe scena pentru a-si primi premiul de Favourite famele pop/rop si a vorbit despre intoarcerea sa, cu vocea tremurata de emotie: "Cred ca este in regula sa spun ca cei mai multi dintre voi stiti multe despre viata mea , indiferent ca imi place asta sau nu. Am fost nevoita sa ma opresc, aveam totul si eram complet sfasiata pe dinauntru."

Discursul fostei vedete Disney a continuat, Selena spunandu-le fanilos sai: "Daca inseamna ceva, indferent ca ma respectati sau nu, acesta este un lucru pe care trebuie sa il stiti despre mine, ca imi pasa de oameni."

Una dintre sustinatoarele infocate ale Selenei a fost Lady Gaga, care a fost surprinsa in timp ce o aplauda pe cantareata si care a si postat o imagine in care apare alaturi de ea si prin care isi confirma sustinere.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Selena Gomez a iesit din centrul de recuperare. Cum arata cantareata dupa perioada in care a fost internata

related posts

Modifică setările cookies