Selena Gomez are o slabiciune pentru el. Barbatul care a reusit sa o cucereasca dupa despartirea de Justin Bieber


Relatia cu Justin Bieber a ajutat-o sa se maturizeze si sa devina femeia increzatoare care este astazi. De cand este singura, Selena Gomez nu se sfieste sa caute candidati si nici sa spuna ce barbati celebri ii fac cu ochiul.


Invitata speciala in emisiuna "Watch What Happens Live" prezentata de Andy Cohen, fosta vedeta Disney a marturisit ca are o adevarata slabiciune pentru un actor celebru. Tanara in varsta de 23 de ani este "amorezata" de Chris Evans, starul care da viata personajului Captain America: "Nu-i asa ca e dragut? E super-dragut!", a spus ea.

De cand s-a despartit de Justin Bieber, numele ei a fost asociat cu al multor barbati cunoscuti in showbizul de peste ocean, printre care Zedd, Orlando Bloom si Tommaso Chiabra. Bruneta cu sange latino a negat insa vreo relatie si a declarat ca inca nu isi doreste un iubit.

Mai sincera ca niciodata, Selena a facut dezvaluiri surprinzatoare despre perioada in care a format un cuplu cu Justin Bieber, ba chiar a inregistrat in urma cu putin timp un duet cu el, demonstrand astfel ca s-a maturizat dupa relatia pe care au avut-o si ca acum pot amandoi sa fie buni amici, fara resentimente.

De cand a fost "scapat" pe radio-ul lui Drake, OVO Sound Radio, hit-ul a capatat mare popularitate si este din ce in ce mai cautat de fanii celor doi artisti. Si nici nu e de mirare avand in vedere ca versurile melodiei sunt despre juraminte de iubire si despre cum fiecare dintre ei si-ar fi dorit ca lucrurile sa mearga altfel intre ei.

Melodia nu are inca un nume oficial si a disparut deja din stream-ul radio-ului, insa se spune ca s-ar numi "Stronger" si este inca disponibila pe anumite canale neoficiale de YouTube.

FULLSCREEN
Selena Gomez are o slabiciune pentru el. Barbatul care a reusit sa o cucereasca dupa despartirea de Justin Bieber
  • /

related posts

Modifică setările cookies