Selena Gomez, distrusa. Cum a aratat la prima aparitie dupa un schimb de mesaje umilitor cu Justin Bieber, care a ajuns pe net. Pozele nud care o vor afecta


Selena Gomez si Justin Bieber sunt in mijlocul unui scandal monstru dupa ce tabloidul american RadarOnline a intrat in posesia unor poze exclusive si a unor mesaje care le afecteaza imaginea.


Dupa cel mai recent scandal in care a fost implicat si arestarile pentru posesie de droguri care s-au facut in casa lui, idolul tuturor adolescentelor este din nou personajul principal al unui conflict mediatic. Vestea rea este ca de data aceasta a tarat-o si pe Selena Gomez in situatia neplacuta, cu toate ca aceasta a avut o imagine impecabila pana acum.

Potrivit RadarOnline, publicatia detine imagini exclusive cu Justin Bieber gol, dar si un schimb umilitor de mesaje pe care l-a facut cu Selena Gomez, actuala lui fosta iubita, care a decis sa-l scoata o data pentru totdeauna din viata ei. Nu inainte insa de a-l insulta si a-i spune ca este un dependent de droguri care trebuie neaparat sa intre la reabilitare. Iata schimbul de mesaje umilitor pe care l-a avut cu starul.

"Iubito, hai! Te iubesc", i-a scris starul in varsta de 19 ani fostei vedete Disney, incepand conversatia pe un ton inocent.

"Nu mai cred in minciunile tale inca o data. Am fost sincera cu tine si ti-am oferit o a doua sansa. Toti prietenii mei aveau dreptate, chiar esti un dobitoc", i-a raspuns furioasa Selena.

"Tu esti tot ce am nevoie acum. Stiu ca de data asta, daca te am langa mine, pot sa fac totul asa cum trebuie", a mai incercat Justin inca o data.

"Esti dependent de droguri. Ai nevoie de ajutor".

"Hai, spune-mi ca nu ti-e dor de asta", i-a raspuns artistul, incercand o alta abordare si trimitand o imagine intima, cu organul lui genital, catre cea pe care a tot incercat sa o recucereasca in ultimele luni.

"Termina. Trebuie sa-l asculti pe Scooter (n.r Scooter Braun, managerul lui Justin) si sa mergi la dezintoxicare. Esti bolnav".

"Dezintoxicare? La dracu' cu asta! Datorita mie nenorocitul ala castiga o gramada de bani", a raspuns Justin, trimitand inca o poza indecenta Selenei.

"De ce imi tot trimiti astea? Intre noi totul s-a terminat. Si cum poti sa permiti ca alticneva (n.r: Lil Za, prietenul arestat in urma perchezitiei facute de politie in casa lui Bieber) sa fie pedepsit din cauza ta? Trebuie sa te maturizezi dracului o data. Sper sa te bage la inchisoare pentru scandalul cu ouale. O meriti deja", i-a raspuns vizibil nervoasa Gomez.

"Du-te dracu'! Eu trebuie sa ma maturizez? Ha, ok! Bucura-te de viata fara mine c***o. La dracu' cu tine, la dracu' cu Scooter, la dracu' cu toti. Eu am terminat", a raspuns Justin.

"Perfect! Du-te si retrage-te sau ce alte mizerii mai spui ca faci doar ca sa atragi publicitate".

"Nu te aud. Banii pe care ii castig ma surzesc. Esti faimoasa doar datorita mie. O stii si tu, o stiu si eu, o stie toata lumea. Pa. Du-te si trageti-o cu altcineva. Tine-ti p***a netalentata departe de mine", a incheiat Justin, care ulterior a spus ca mesajele nu sunt adevarate si ca jurnalistii care le-au publicat au publicat un fals.

Cu toate acestea, cei de la RadarOnline asigura ca totul este real si ca au intrat in posesia materialul pe surse sigure. Intre timp, managerii Selenei refuza sa comenteze, iar vedeta de 21 de ani a fost zarita in public incercand sa para curajoasa dupa acest scandal in care a fost tarata si care i-ar putea strica imaginea.

Tu cum comentezi ce se intampla intre cei doi? Crezi ca e totul adevarat? Crezi ca merita Justin toate rpelicile dure pe care le-a primit?

related posts

Modifică setările cookies