Selena Gomez, incantator de eleganta intr-o rochie alba, cu spatele gol. Cat de bine arata fosta vedeta Disney


La sfarsitul saptamanii trecute, Selena Gomez a realizat o sedinta foto in Paris, ocazie pentru care tanara de 23 de ani a ales sa poarte o rochie foarte eleganta. 


Fosta vedeta Disney a fost imbracata intr-o rochie alba, de satin, cu spatele gol, de lungime medie, la care a accesorizat o pereche de pantofi stiletto gri metalizat, parul fiind prins intr-o coada lejera.

Bruneta se afla intr-un turneu de promovare in Europa al celui mai recent single lansat, Same Old Love, Paris-ul fiind al doilea oras vizitat pana acum dupa Londra. 

Asa cum si-a obisnuit fanii pana acum, Selena s-a comportat exemplar si in capitala Frantei, oprindu-se in mijlocul admiratorilor care o asteptau pentru a face poze si pentru a oferi autografe. 

Selena Gomez a lansat videoclipul pentru melodia Same Old Love, ocazie cu care fanii si-au putut admira favorita in diferite ipostaze provocatoare. 

Intr-un interviu acordat pentru revista Elle, fosta vedeta Disney a marturisit ca in timpul relatiei cu Justin Bieber a petrecut numeroase momente placute, insa nu ia in calcul varianta de a se impaca cu cantaretul.

"Intr-un mod prietenesc, il voi sustine intotdeauna si il voi iubi in acest fel... Am crescut impreuna. Cred ca oamenii isi doresc ca relatia noastra sa fi fost diferita. Eram prea tineri pentru asta. L-am respectat si el face la fel, intr-o maniera sanatoasa", a marturisit artista. 

FULLSCREEN
Selena Gomez, incantator de eleganta intr-o rochie alba, cu spatele gol. Cat de bine arata fosta vedeta Disney
  • /

related posts