Selena Gomez își donează hainele pe Instagram. Ce trebuie să faci ca să primești o rochie Prada


V-ar interesa o rochie Prada, sclipitoare, extravagantă și, cel mai important, care nu costă nimic, ideală pentru o petrecere de Revelion?

Tag-uri:

Recent, Selena Gomez a postat pe contul său de Instagram un story în care explică de ce își donează rochia pe care a purtat-o în videoclipul piesei sale, ”Back to You”. 

Rochia, acoperită în paiete argintii și decorată, pe margini, cu pene verzi, arată senzațional în clipul în care Selena merge la o petrecere, fură o mașină și se îndrăgostește.

Artista este gata să renunțe la ea, în favoarea unei fane, cu o singură condiție. 

În clipul postat pe Instagram, Selena Gomez le arată urmăritorilor săi imagini din dressing. ”Aceasta este rochia pe care am purtat-o pentru videoclipul Back to You și aș vrea să o dăruiesc cuiva”, spune ea la un moment dat. ”Așadar, dacă vrei această rochie, anunță-mă și eu ți-o voi trimite pentru că eu nu-i mai găsesc rostul în dressingul meu”.

Rochia Selenei din ”Back to You” este semnată Prada, dar nu este singurul articol de vestimentație pe care aceasta plănuiește să-l doneze. În aceeași serie de postări, aceasta prezintă o costumație pentru patinaj: ”Povestea din spatele acestui outfit este că am hotărât, pentru două zile, să fiu patinatoare. Nu a mers prea bine”, a explicat ea. ”O să o dau și pe aceasta de pomană”.

 

Urmăriți, mai jos, clipul video în care apare rochița Prada pe care Selena Gomez plănuiește să o doneze.related posts