Selena Gomez o imita cu nerusinare pe Miley Cyrus. Poza care dovedeste ca show-ul sexy de la VMA a marcat-o si pe ea


Gesturile vulgare ale artistei din timpul show-lui au fost remarcate si preluate si de alte vedete, spre surprinderea admiratorilor.


Miley Cyrus a fost o aparitie destul de controversata in cadrul evenimentului organizat de MTV duminica seara prin prisma vestimentatiei pe care a purtat-o si a prestatiei de pe scena.

Semnul mai putin decent cu care Miley s-a facut remarcata in seara respectiva a fost unul destul de caracteristic cantaretei in ultima perioada. Miley si-a scos frecvent limba pe scena spre disperarea unora si incantarea altora.

Se pare ca Selena Gomez a ramas marcata de gestul grosolan al prietenei ei si l-a reprodus luni, in timp ce se indrepta catre premierea filmului "Getaway”"din Los Angeles. Spre surprinderea celor din jur, Selena si-a scos limba dizgratios, semn ca fie i-a adus un omagiu lui Miley si si-a aratat acceptul fata de acest gest nepoliticos, fie a imitat-o ironic pe aceasta.

Selena Gomez a declarat in urma evenimentului care a premiat cele mai bune videoclipuri ale artistilor ca a fost incantata de colaborarea lui Miley Cyrus si a lui Robin Thicke, fara a face vreun comentariu rautacios la gesturile vulgare ale cantaretei.

Mai mult, Selena Gomez si Taylor Swift au fost surprinse in timpul show-lui lui Miley, de una din camerele de filmat din jur in timp ce priveau fascinate prestatia tinerei artiste si pareau incantate de ceea ce vedeau.

related posts

Modifică setările cookies