Selena Gomez si Justin Bieber le-au facut fanilor o surpriza la care nu se asteptau! Ce s-a aflat despre ei


Au format unul dintre cele mai iubite cupluri mondene si, cu toate ca s-au despartit acum ceva timp, fanii inca mai spera sa citeasca in presa despre o posibila impacare. Toti admiratorii au primit o veste buna in urma cu putin timp.


Cu toate ca nu formeaza din nou un cuplu, Selena Gomez si Justin Bieber dau dovada de multa maturitate si demonstreaza ca, desi nu se mai iubesc ca inainte, pot colabora impreuna. Drept dovada sta cel mai recent single al lor, un duet in care fostii iubiti canta despre... dragoste.

De cand a fost "scapat" pe radio-ul lui Drake, OVO Sound Radio, hit-ul a capatat mare popularitate si este din ce in ce mai cautat de fanii celor doi artisti. Si nici nu e de mirare avand in vedere ca versurile melodiei sunt despre juraminte de iubire si despre cum fiecare dintre ei si-ar fi dorit ca lucrurile sa mearga altfel intre ei.

Melodia nu are inca un nume oficial si a disparut deja din stream-ul radio-ului, insa se spune ca s-ar numi "Stronger" si este inca disponibila pe anumite canale neoficiale de YouTube. 

Niciunul dintre cei doi artisti nu a facut comentarii legate de melodie si nici nu a confirmat sau infirmat ca ar fi despre relatia anterioara, insa ambii au acordat in ultimele luni interviuri in care au vorbit deschis despre ceea ce s-a intamplat intre ei. Printre altele, Justin a spus ca "Eram atat de indragostiti unul de celalalt incat nimic altceva nu mai conta. Lumile noastre se roteau in jurul celuilalalt, iar valorile noastre erau date de cealalta persoana. Iar cand se intampla asta, e imposibil sa nu fii dezamagit. Iubita sau iubitul te va dezamagi dintr-un punct de vedere. Nu-ti poti baza identitatea intr-o singura persoana."

"Identitatea mea era in ea. Identitatea ei era in mine. Cand se intampla ceva, imi pierdeam mintile si isi pierdea si ea mintile si ajungeam sa ne certam atat de tare pentru ca eram atat de dedicati unul altuia", a mai spus artistul. El a mai explicat ca una dintre marile greseli pe care le-a facut in adolescenta a fost sa ia mult prea in serios relatia: "M-am mutat cu prietena mea cand aveam 18 ani. Mi-am inceput propria viata cu ea. A fost ca un fel de casatorie. Sa traiesti cu o fata, a fost prea mult pentru acea varsta. Dar eram atat de indragostit. Nimic altceva nu a contat". 

related posts

Modifică setările cookies