Selena Gomez si The Weeknd, in ipostaze tandre. Cei doi au fost de nedezlipit, la festivalul Coachella


Inceputul relatiei lor a facut multa valva in presa internationala si o multime de vedete au fost incluse in povestea care i-a facut sa ajunga impreuna. De la presupusele reactii ale fostei iubite ale lui The Weeknd, pana la declaratiile lui Justin Bieber, tot felul de speculatii s-au facut pe baza povestii dintre Selena si cantaret. In prezent sunt vanati de paparazzi oriunde merg si suprinsi in cele mai tandre ipostaze.


Desi au mai fost surprinsi impreuna in ipostaze tandre, pe un iaht, in preajma Zilei Indragostitilor, Selena si iubitul sau au aparut acum mai indragostiti ca niciodata.

Prezenti la Festivalul Coachella, din Indio, California, cele doua staruri au fost inconjurate de garzi de corp care au avut grija sa nu fie deranjati si s-au bucurat de prezenta reciproca.

Cantaretul si-a tinut mainile pe corpul brunetei, mai tot timpul, iar Selena s-a intins sa il sarute in repetate randuri.


Selena Gomez si The Weeknd au devenit rapid unul dintre cele mai discutate cupluri. Inca de la primele imagini pe care fotografii le-au capturat cu ei doi, toti fanii lor au iscat discutii contradictorii, cu atat mai mult cu cat o mare parte dintre ei asteptau ca starul sa se impace cu Bella Hadid, iar Selena sa revina la dragostea din adolescenta, Justin Bieber.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Selena Gomez si The Weeknd, in ipostaze tandre. Cei doi au fost de nedezlipit, la festivalul Coachella
  • /

related posts

Modifică setările cookies