Selena Gomez, sub influenta bauturilor alcoolice? Vedeta, surprinsa beata si data afara de paza dintr-un local din Hollywood: VIDEO


Selena Gomez se numara printre cele mai apreciate artiste internationale si este admirata pentru imaginea fara cusur pe care a reusit sa si-o construiasca de cand s-a lansat in showbizul american.


Au existat o serie de articole cu Miley Cyrus sau Justin Bieber - colegi cu varsta apropiate - in care acestia erau surprinsi in ipostaze jenante, in cluburi sau pe scena, dar despre Selena nu s-a scris nimic de acest fel pana acum.

De curand insa, cei de la "Pop Candies TV" au postat un filmulet pe site-ul lor, in care o tanara care ii seamana leit este scoasa pe brate de agentii de paza din clubul Roosevelt, Hollywood. Potrivit publicatiei, tanara era chiar Selena Gomez, beata si data afara din local, cu parul pe fata si capul in jos.

In filmuletul cu pricina, singura asemanare dintre tanara aflata sub influenta bauturilor alcoolice si Selena Gomez nu este decat parul castaniu insa. Publicatia a completat imaginile surprinse cu urmatoarea descriere: "OMG... Este aceasta Selena, la 2 dimineata, scoasa pe brate de firma de paza?".

Asa cum era de asteptat, presa din strainatate a confirmat la cateva ore dupa aparitia clipului ca Selena Gomez nu era tanara care a aparut in filmuletul care a facut inconjurul internetului.

Cu totii stim ce parere are Selena despre consumul de baturi alcoolice si cat l-a rugat pe Justin Bieber sa renunte la ele. Voi ce parere aveti? Credeti ca tanara beata este cu adeavarat ea?

related posts

Modifică setările cookies