Selena si Justin, din nou impreuna. Aceste imagini au starnit furia familiei Selenei


Faptul ca Selena Gomez a trecut recent printr-o operatie, se pare ca l-a induiosat pe Justin Bieber. Cei doi s-au hotarat sa ingroape securea razboiului si sa fie din nou prieteni. Paparazzi i-au fotografiat deja impreuna si familia Selenei este furiosa!


Selena si Justin au avut o relatie cu nabadai intre 2011-2014, in urma careia Selena s-a internat intr-o clinica pentru a scapa de depresie, iar Justin si-a inchis contul de Instagram pentru sase luni. 


 

good morning????

A post shared by beliebers (@adorejerry) on


Dupa aproape doi ani, cei doi s-au hotarat sa lase trecutul in urma si sa-si vorbeasca din nou. Se pare ca prietenii pe care ii au in comun i-au adus din nou impreuna. Selena si Justin au fost fotografiati in casa lui Justin, in timp ce luau masa in oras, iar surse apropiate celor doi au declarat ca au mers si la biserica. 


 

Omg #justinbieber #selenagomez #jelena #belieber

A post shared by ???????????????????? (@bin_joooy) on


 

October 29: Another Photo of Justin Bieber and Selena Gomez seen in LA #justinbieber #selenagomez #kidrauhl #bizzle

A post shared by hannah ???? (@kidrauhlsupdate) on


Faptul ca Selena a trecut recent printr-o operatie de transplant de rinichi, l-a facut pe Justin sa revina la sentimente mai bune si sa isi doreasca sa reia legatura cu artista. Totusi, vestea ca cei doi au reinceput sa vorbeasca, nu este pe placul celor din familia Selenei. Acestia il considera o persoana rea, care are o influenta negativa asupra cantaretei: “Nu va fi niciodata acceptat de noi. Faptul ca vorbeste cu el este o dovada de lipsa de respect la adresa noastra si la adresa ei”, a declarat un membru al familiei Selenei pentru o revista americana.  

Intalnirile celor doi au inceput sa aiba loc de cand The Weekend, actualul iubit al Selenei, a plecat in turneu, dar se zvoneste ca acesta nu ar fi deranjat de prietenia dintre Justin si Selena.

related posts

Modifică setările cookies