Selfie-ul care a aprins imaginatia fanilor. Irina Shayk s-a fotografiat in pat, purtand doar o pereche de cizme Versace


Irina Shayk a fost marea absenta de la petrecerile de Oscar din acest an. Supermodelul nu si-a facut aparitia la party-ul organizat de Vanity Fair, de la care a fost nelipsita in ultimii ani, dar asta doar pentru ca a defilat la Milan Fashion Week. Irina a fost vedeta noii colectii Versace.


In cadrul prezentarii de moda, Irina a defilat intr-o superba rochie neagra, cu un slit adanc, pe care insasi Donatella Versace i-a aranjat-o inainte sa intre pe podium.

Dupa prezentare, Irina Shayk a aprins imaginatia fanilor cu unul dintre cele mai sexy selfie-uri pe care vedeta si le-a facut vreodata. Modelul s-a pozat in pat, purtand doar o pereche de cizme Versace. Desigur, a avut grija sa nu se vada nimic altceva :)

Cu superbii ochi albastri conturati cu un creion negru si cu buzele voluminoase in prim plan, accesorizata cu un colier de tip chocker, Irina demonstreaza ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

 

Sundayzzzz

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

Inca de anul trecut, Irina Shayk este intr-o relatie cu unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, actorul Bradley Cooper. Desi ne asteptam sa ii vedem impreuna la Gala Premiilor Oscar, cei doi au avut, se pare, alte treburi mai importante de facut. 

FULLSCREEN
Selfie-ul care a aprins imaginatia fanilor. Irina Shayk s-a fotografiat in pat, purtand doar o pereche de cizme Versace
  • /

related posts