Serena are acum 10 milioane de fani pe Instagram. Ce surpriză le-a făcut acestora


Serena Williams a depășit pragul de 10 milioane de fani pe Instagram și a ales să marcheze momentul printr-o fotografie cu fetița ei.


Jucătoarea de tenis, în vârstă de 37 de ani, a scris deasupra fotografiei cu Alexia Olympia: ,,Pentru cei 10 milioane de fani pe care îi am... mulțumesc!”

În imagine, Alexia Olympia poartă un body negru, pe care apare scris mesajul: ,,More Issues Than Vogue”. Serena, pe de altă parte, a ales să poarte un bodysuit pe care l-a accesorizat cu un colier în formă de inimă, pe care, potrivit unui interviu mai vechi, l-a primit cadou în ziua în care s-a născut fiica ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For my 10 million followers. Thank you ❤️❤️

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Alexia Olympia a sărbătorit de curând un an, însă Serena a ales să nu îi serbeze ziua de naștere. 

Serena a precizat într-un interviu că nu a dorit să sărbatorească ziua de naștere a fetiței sale pentru că familia ei face parte din ,,Martorii lui Iehova”, o organizație religioasă creștină și non-trinitariană, înființată la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Serena și familia sa fac parte din această organizație religioasă de foarte mult timp, după ce mama ei s-a convertit la această credință în anii ’80.

Presa mondenă mai notează că, deși Serena a aderat la acest cult religios, nu era o practicantă activă înainte de nașterea fiicei sale.

„Pentru mine credința e foarte importantă, dar nu am fost niciodată ceea ce ai putea numi un credincios activ. Am tot așteptat un moment propice să devin practicantă. Când nu crezi în nimic nu e bine, o să ai o viață grea pentru că tot ce primești în viața asta vine de la Iehova. Alexis (n.r. soțul ei) nu a crescut într-o familie de credincioși, dar e foarte receptiv și ia foarte des inițiativa în ceea ce privește mersul la biserică.”, a spus ea.

De-a lungul carierei sale, Serena a fost deseori auzită mulțumindu-i lui Iehova pe terenul de tenis, la sfârșitul competițiilor sau în interviuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The two best parts of my day. Everyday.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Potrivit site-ului oficial al Martorilor lui Iehova, organizația numără la nivel mondial aproximativ 8.457.107 de membri. Alte peste 20 de milioane de membri iau parte, anual, la întrunirile congregației. În România numărul membrilor organizației, în 2016, era de 40.398 de persoane. 

Williams s-a căsătorit cu Alexis Ohanian în luna noiembrie, anul trecut, în cadrul unei ceremonii extravagante care a avut loc în New Orleans. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Olympia.

related posts

Modifică setările cookies