Serena Williams a reacționat după interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry


Ducii de Sussex sunt în centrul atenției de câteva zile, de când s-a aflat că vor îi vor oferi un interviu în exclusivitate cunoscutei Oprah Winfrey.


Interviul a fost făcut public duminică seară, iar ceea ce spune Meghan Markle este de-a dreptul incredibil: „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”.

După aceste dezvăluiri făcute de soția Prințului Harry, potrivit jurnaliștilor de la Digi Sport, Serena Williams a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care afirma că este alături de buna ei prietenă, Meghan Markle.

„Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a experimentat. Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale. Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a spus Serena Williams.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Andreea Esca răspunde întrebărilor în direct! Care este cel mai greu lucru în viața și cariera unei femei în România?

related posts

Modifică setările cookies