Serena Williams superba in ultimele zile de sarcina. Cum a pozat sportiva


Serena Williams se pregateste sa devina mama cat de curand si pare mai fericita ca niciodata. Dupa ce si-a organizat cel mai simpatic baby shower, la care si-a invitat multe dintre prietenele vedeta,  Serena a pozat pentru Vogue.


In aprilie, Serena a anuntat din greseala ca este insarcinata cu logodnicul sau, unul dintre fondatorii Reddit, Alexis Ohanian. Daca exista ceva care i-ar fi facut pe paparazzi sa o urmareasca pe sportiva, cu siguranta vestea unei sarcini era acel lucru.

Reactiile internautilor au fost impartite in doua si nu putini au fost cei care au ridiculizat relatia Serenei, insa imaginile din Vogue par sa demonstreze ca toate acestea au ramas in urma, iar sportiva straluceste pe ultima suta de metri inainte nastere. Desi Serena nu a dat inca o declaratie oficiala legata de sexul copilului, toata lumea banuieste ca va fi fetita, iar ea isi doreste fetita, dupa cum a declarat pentru Vogue: ,,Alexis crede ca vom avea un baietel, dar eu am o puternica suspiciune ca e fetita. La doua zile dupa ce am aflat, am jucat la Australian Open. I-am spus lui Alexis ca trebuie sa fie fata pentru acolo eram eu, jucand tenis pe o vreme cu 100 de grade si bebelusul nu m-a deranjat nicio clipa. Femeile sunt asa. Ride or die. Femeile sunt puternice, in felul asta." 

FULLSCREEN
Serena Williams superba in ultimele zile de sarcina. Cum a pozat sportiva
  • /

related posts

Modifică setările cookies