Sexy sau exagerat? Surorile Jenner si Gigi Hadid, in tinute la limita decentei la American Music Awards


Surorile Jenner stiu cum sa se faca remarcate chiar si la o gala plina de vedete ca J Lo, Selena Gomez sau Ariana Grande. Doar au avut-o pe Kim Kardashian la profesoara! Mezinele clanului Kardashian/Jenner au fost irezistibile in tinute interzie minorilor :)


Imbracate in negru, fara sa schiteze un zambet, incaltate cu niste sandale spectaculoase si cu o atitudine de dive, surorile Jenner au fost o atractie majora pentru paparazzii prezenti la American Music Awards, care le-au fotografiat din toate unghiile.

Daca de obicei Kylie este cea care atrage cele mai multe priviri, de data aceasta Kendall a fost cea care a captat atentia. Imbracata intr-o rochie sexy cu spatele gol Oriett Domenech, Kendall si-a pus in valoare trupul de supermodel. Cel mai mult ne-au placut insa sandalele ei Balmain.

Kylie Jenner a defilat intr-o rochie de piele cu zale, decupata, creata de Bryan Hearns, si in sandale Tamara Mellon.

Amandoua au avut machiaje in tonuri neutre, cu buze nude.

Kylie a urcat pe scena alaturi de Gigi Hadid pentru a-i inmana un trofeu lui Nikki Minaj. Gigi a purtat o tinuta Bao Tranchi, decupata ...peste tot :)

Cu doi ani mai mica decat Kylie Jenner, vedeta Disney Bailee Madison a fost discreta si cuminte intr-o rochie aurie.

Mult mai cuminte decat surorile Jenner a fost  si actrita Nina Dobrev, motiv pentru care putina lume i-a remarcat prezenta :)

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies