Shakira și Antonella lui Messi, relație cu năbădăi. Care e adevărul?


Echipa FC Barcelona a câștigat al patrulea titlu de campioană a Spaniei din ultimii cinci ani, performanță care a fost celebrată de fotbaliștii catalani ca o mare familie, alături de soții, iubite și copii.


Imagini de la petrecerea Barcei au fost postate pe rețelele de socializare, în special de către partenerele de viață ale jucătorilor. Ca de obicei, în prim-plan au fost soția lui Leo Messi, Antonella, și celebra cântăreață columbiană Shakira, cea care se iubește de mulți ani cu fundașul Gerard Pique.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shak❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo Fans. (@antoroccuzzo88) on

Antonella și Shakira au părut extrem de fericite una lângă alta, făcându-și chiar și un „selfie”, punând astfel capăt speculațiilor care le dădeau certate. Deși de-a lungul timpului n-au avut dispute evidente, presa tabloidă din Spania a remarcat în ultima perioadă o răceală a relației dintre cele două sud-americance.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hermosa noche✨✨✨

A post shared by Elena Galera (@elenagalera) on

Cert e însă faptul că Shakira (42 de ani) nu se simte în largul său în grupul mai tinerelor soții sau iubite ale celorlalți fotbaliști ai Barcelonei. S-a văzut asta și în timpul manifestărilor de bucurie de pe stadionul „Camp Nou”. Mai exact, în timp ce Antonella (31 de ani) era într-o companie mai largă, alături de Sofia Balbi (32 de ani), soția lui Luis Suarez, Shakira a preferat să stea singură într-o altă zonă a arenei.

Apoi, se pare că artista columbiană are un „dinte” împotriva Antonellei încă de la începutul relației cu Gerard Pique. Shakira a fost deranjată vizibil de faptul că soția lui Messi se înțelegea perfect cu Nuria Tomas, fosta iubită a lui Pique, cele două păstrând legătura și ulterior. 

De asemenea, comportamentul Shakirei la un banal grătar oferit de Leo Messi și Antonella a sporit starea de tensiune. Deranjată de un cârnăcior tradițional Chorizo care i s-a pus pe masă, Shakira a început să strige: „Ce-i asta? Luați-mi asta din față!” Evident, o reacție total deplasată care a lăsat urme.

related posts

Modifică setările cookies