Show pe strazile din Beverly Hills. Cum au fost surprinsi acest actor si iubita lui cu 18 ani mai tanara


Josh Brolin si viitoarea lui sotie, fostul model Kathryn Boyd, au fost surprinsi de paparazzi pe strazile din Beverlu Hills, intr-o zi normala din viata lor.


Cei doi viitori soti, care atrag oricum constant atentia cu aparitiile lor, s-au transformat insa in adevarate tinte pentru paparazzi cand au inceput sa se alinte in plina strada. Vizibil topiti unul dupa celalalt, Josh si Kathryn s-au imbratisat si si-au dezlipit cu greu mainile unul de pe celalalt.

Blonda cu picioare interminabile si-a facut debutul la Hollywood ca model. Mai apoi, ea a renuntat la aceasta pasiune si a inceput sa lucreze ca asistenta. Josh s-a indragostit insa de ea si i-a cerut sa renunte la acest job pentru a-i deveni partenera de viata.

Cu toate ca a mai fost casatorit de doua ori, starul nominalizat la Oscar este pregatit sa faca pasul cel mare inca o data, fiind convins ca de data aceasta va avea parte de un final fericit alaturi de fosta lui asistenta. 

Relatia celor doi a fost confirmata in repetate randuri prin aparitii in cuplu la evenimente oficiale, iar casnicia a fost certificata de managerul lui Josh Brolin, care a trimis un comunicat presei, prin care a anuntat ca clientul lui si logodnica lui urmeaza sa faca pasul cel mare si sa devina sot si sotie.

related posts

Modifică setările cookies