Show total la concertul Rihannei: miscari lascive, tinute sexy, gesturi interzise. Cum a fost surprinsa


Turneul mondial ANTI a ajuns in Miami, iar Rihanna si-a surprins fanii din aceasta parte a Statelor Unite. Pentru reprezentatia celui mai recent single, "Work", ea l-a invitat pe Drake sa urce pe scena si a facut un adevarat spectacol alaturi de el.


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Rihanna prefera tinutele indraznete si adora sa creeze controverse prin gesturile dezinhibate. Chiar si asa, fanii au fost uimiti in momentul in care solista l-a invitat pe Drake pe scena pentru a canta alaturi de ea piesa "Work".

La fel ca in videoclipul care a strans peste 128 de milioane de vizualizari pe YouTube, cei doi nu s-au sfiit sa danseze provocator unul cu celalalt. Ba mai mult, rautaciosii au spus chiar ca Drake nu a putut rezista farmecelor Rihannei si a reactionat fizic la miscarile ei lascive.

Ce-i drept, solista de 28 de ani a trezit dorinta pana si in admiratorii aflati in public: ea a imbracat doar articole vestimentare care i-au pus formele in evidenta si s-a folosit de coregrafii bine puse la punct pentru a trezi interesul fanilor. Iata cateva momente cheie din timpul concertului pe care jurnalistii le-au surprins:

related posts

Modifică setările cookies