Show-ul erotic de la MTV incepe sa ii distruga cariera. Prima pierdere suferita de Miley Cyrus din cauza gesturilor facute pe scena


Rebela si nonconformista, Miley Cyrus face doar ce-i trece prin cap, fara sa se gandeasca o clipa la consecinte. Drept urmare, atat viata profesionala, cat si cea personala au de pierdut.


Prestatia lui Miley Cyrus de la evenimentul organizat de MTV cu ocazia decernarii premiilor muzicale celor mai in voga artisti ai momentului, au dezamagit-o profund pe cea mai importanta persoana din cadrul redactiei celei mai prestigioase reviste de moda, Anna Wintour.

Pink, criticata desi nu are pic de grasime pe corp. Artista arata ca un pachet de muschi pe coperta unei reviste celebre - FOTO

Aceasta a fost scarbita sa vada ca artista care urma sa apara pe coperta revistei Vogue in editia din luna decembrie, a avut neinspiratia sa se prezinte mai mult dezbracata decat imbracata si sa fie protagonista unui show erotic.

O sursa din interiorul redactiei sustine ca redactorul sef al revistei, Anna Wintour, a ramas dezgustata de prestatia lui Miley Cyrus si a decis ca aceasta sa nu mai fie vedeta editiei din decembrie a celei mai citite reviste de moda, desi artista a sustinut deja sedinta foto. In acelasi timp, si iubitul ei Liam Hemsworth este pe punctul de a o parasi, la fel de deceptionat de ultimul show al iubitei lui.

Se pare ca Miley nu da deloc importanta discutiilor si neplacerilor generate de show-ul ei erotic de la MTV si nu-i pasa catusi de putin de decizia pe care a luat-o Anna Wintour si nici de ceea ce crede iubitul ei. Artista considera ca este la varsta la care poate sa faca ce vrea, fara sa fie nevoita sa dea explicatii sau sa se justifice.

Tu ce parere ai de ultimele prestatii ale artistei? Esti de acord ca aceasta a exagerat atat cu vestimentatia, cat si cu prestatia de la show-ul MTV?

related posts

Modifică setările cookies