Si-a dat viata pentru frumusete! Un model brazilian a murit pe masa de operatie, in timp ce era in mijlocul unei proceduri cosmetice banale


Politia din Brazilia investigheaza moartea modelul Pamela Baris do Nascimento dupa ce aceasta a murit brusc pe masa de operatie, in timpul unei proceduri cosmetice de rutina.


In varsta de 27 de ani, Pamela era in mijlocul celei de-a treia liposuctii din viata ei, cand a suferit o hemoragie fatala, scrie The Telegraph.

Nemultumita de epxlicatiile specialistilor si de faptul ca reprezentantii spitalului au raportat decesul femeii la 10 zile de la intamplare, matusa modelului a facut o plangere la politie, care incearca acum sa afle ce s-a intamplat, de fapt, in sala de operatii.

Una dintre cauzele care au iesit la suprafata dupa inceperea investigatiei este aceea ca Pamelei i-ar fi fost perforat rinichiul inainte de incheierea operatiei. Pentru a ascunde eroarea insa, medicii ar fi continuat liposuctia si ar fi modificat raportul.

"Pamela era obsedata de felul in care arata si imi sp-unea mereu ca se simte extrem de grasa. Nu mi-a zis nimic despre ultima liposuctie. Daca mi-ar fi spus, nu i-as fi permis sa se urce din nou pe masa de operatii fiindca abia terminase tratamentul de varice", a spus matusa modelului potrivit Huffington Post.

Pamela Baris do Nascimento era o prezentatoare TV de succes in Brazilia si studia biomedicina.

Recent, avocatul familiei ei a dat in judecata spitalul pentru malpraxis si, daca se dovedeste ca rezulattele politiei sunt adevarate, medicul care s-a ocupat de femeie ar putea intra la inchisoare.

"Vrem sa afla daca operatie de liposuctie a avut loc dupa ce a murit din cauza rinichiului perforat. Vrem sa stim daca a incercat sa isi ascunda greseala", a mai spus si seful investigatiei.

related posts

Modifică setările cookies