Si-a eclipsat colegele mai tinere cu o aparitie demna de ingeras Victoria's Secret. Cat de bine a aratat Gisele Bundchen la Paris Fashion Week


La 34 de ani, Gisele Bundchen ramane unul dintre cel mai bine cotate modele din lume, reusind sa ramana in atentia marilor designeri internationali.


Vedeta din Brazilia a defilat pentru Chanel la Paris Fashion Week, lasandu-le in umbra pe mai tinerele Kendall Jenner, Joan Smalls, Cara Delevingne si Georgia May Jagger.

Mama a doi copii, Gisele Bundchen si-a expus silueta de invidiat intr-o tinuta care ii evidentiaza picioarele lungi, machiajul fiind unul discret, un alt aspect pe care criticii il apreciaza la celebrul model. 

Prezentarea Chanel a atras atentia tuturor si datorita mesajului pe care l-a transmis, modele care au defilat, alaturi de Karl Lagerfeld avand pancarte prin intermediul carora au incercat sa transmita un avertisment legat de egalitatea intre sexe si problemele cu care se confrunta lumea de astazi.

In varsta de 34 de ani, Gisele este casatorita cu jucatorul de fotbal american Tom Brady, cu care are doi copii. Impreuna au o avere estimata la aproximativ 427 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes. Timp de 5 ani, intre 2000 si 2005, Gisele a fost iubita actorului Loenardo Di Caprio. Cei doi au avut o relatie zbuciumata, dar pasionala, despartindu-se si impacandu-se de nenumarate ori.

Timp de 7 ani, Gisele a fost unul din cei mai apreciati ingerasi de la Victoria’s Secret. Carismatica si extrem de sexy, fiecare aparitie pe catwalk, dar si din pictoriale a fost spectaculoasa.

In 2000, Gisele Bundchen a purtat cel mai scump sutien din istoria Victoria's Secret, numit "Red Hot Fantasy Bra", in valoare de 15 milioane de dolari si declarat de Cartea Recordurilor cel mai scump obiect de lenjerie intima creat vreodata.

FULLSCREEN
Si-a eclipsat colegele mai tinere cu o aparitie demna de ingeras Victoria's Secret. Cat de bine a aratat Gisele Bundchen la Paris Fashion Week
  • /

related posts

Modifică setările cookies