Si-a eclipsat sora cu un decolteu ametitor de sexy. Cum au aparut Nicoleta si Iuliana Luciu la un eveniment din capitala


Nicoleta Luciu a jucat ieri rolul de specialist in tratamente de slabit si a invitat-o pe sora ei mai mica, Iuliana, sa testeze revolutionarul Crio CoolTech de la Noblezza, mai exact tratamentul care te scapa de stratul de grasime nedorit prin congelare. 


Cele doua surori s-au numarat printre invitatii evenimentului aniversar al cunoscutei clinici de infrumusetare si, cu aceasta ocazie, si-au lasat trupul modelat de renumitul aparat de slabit.

Cele doua surori au fost insotite la eveniment de Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, cel care, la randul lui, a scapat de grasimea de pe abdomen prin intermediul acestui tratament revolutionar. A fost una dintre putinele aparitii publice ale celor doi soti.

Aniversarea clinicii Noblezza a atras si interesul altor vedete din showbiz, cunoscute pentru atentia pe care o acorda aspectului lor fizic. Mirela Stelea, Carmen Negoita, Geanina Ilies, Xonia si Sophia au participat la eveniment pentru a afla atat despre Crio CoolTech, cat si despre noul aparat HydraFacial, adus in premiera, care curata tenul perfect de impuritati redandu-i stralucirea.

Intr-un decor de poveste, vedetele au fost fotografiate la un panou realizat din zapada artificiala si flori ca de gheata, si au scris fiecare pe cate un biletel dorintele pe care le au pentru noul an. Odata scrise, mesajele au fost agatate de panoul oficial, printre florile argintii. 

FULLSCREEN
Si-a eclipsat sora cu un decolteu ametitor de sexy. Cum au aparut Nicoleta si Iuliana Luciu la un eveniment din capitala
  • /

related posts