Si-a etalat formele in cea mai mulata rochie si pe cele mai inalte tocuri. Tinuta lui Kimberley Garner de la un eveniment monden a facut senzatie


Actritele adopta in ultima vreme tinute din ce in ce mai sexy, in care isi expun formele de invidiat, spre incantarea fotografilor care le surprind din toate unghiurile posibile.


Kimberley Garner a fost una dintre cele mai sexy aparitii din cadrul unei expozitii unde au fost prezentate cele mai reusite fotografii din cariera modelului international Kate Moss, sustinuta in urma cu o seara in Londra.

Actrita din serialul TV "Made in Chelsea" a ales pentru seara respectiva o tinuta care a atras toate privirile si care i-a scos in evidenta atuurile fizice.

In varsta de 23 de ani, Kimberley a optat pentru o rochie alba, creatie Herve Lejer, care s-a mulat perfect pe corpul ei de invidiat si i-a pus in valoare bronzul pielii si pe care a accesorizat-o cu un brau negru din piele, o bratara din aur si un plic alb.

Vedeta si-a completat tinuta sexycu o pereche de ghete negre, cu tocul imbracat in metal auriu, care au reprezentat punctul de actractie al outfit-ului indraznet si a optat pentru un machiaj discret, in concordanta cu aceeasi coafura simpla cu care a aparut adesea in public.


Citeste si

 
FULLSCREEN
Si-a etalat formele in cea mai mulata rochie si pe cele mai inalte tocuri. Tinuta lui Kimberley Garner de pe covorul rosu a facut senzatie
  • /

related posts

Modifică setările cookies