Si-a facut opreatii de 100.000 de lire si acum vrea sa apeleze la serviciile unui desiger de vagine!


Chloe Khan a devenit faimoasa in urma numeroaselor operatii estetice la care s-a supus. Tanara in varsta de 26 ani si-a modificat aspectul fizic atat de mult incat este de nerecunoscut si nu vrea sa se opreasca aici! 


Chloe si-a marit bustul pana a ajuns sa poarte cupa H la sutien, sustine ca talia ireal de mica se datoreaza faptului ca poarta un corset modelator si, in urma rinoplastiilor facute, si-a distrus nasul atat de rau incat nu poate sa mai respire.

Recent, Chloe si-a facut o noua rinoplastie in incercarea de a-si salva nasul, iar in viitorul apropiat vrea sa isi mareasca posteriorul si chiar sa isi modifice si zona intima si sa apeleze la un “designer de vagine”. Mai exact, Chloe vrea sa aiba labii mai mici.


 

A mistake repeated more than once is a decision #mydubai

A post shared by ????Chloe Khan???? (@chloe.khan) on


 

Diet starts jan 2nd . Who’s with me ????#mydubai

A post shared by ????Chloe Khan???? (@chloe.khan) on


Tanara, care este deja foarte slaba, vrea sa slabeasca si mai mult. Intr-o postare facuta recent pe contul de Instragram, le-a dezvaluit celor peste 1 milion de persoane care o urmaresc, faptul ca din 2 ianuarie vrea sa inceapa o noua dieta.  

BAD AND BOUJEEE @littlefairphotography_

A post shared by ????Chloe Khan???? (@chloe.khan) on


Viata lui Chloe ar putea fi transformata intr-un film. La 13 ani era dependenta de droguri si era sa moara dupa ce a furat o masina si a facut accident cu ea. La 18 ani a nascut o fata, iar de la 19 ani a inceput sa participe la show-uri de divertisment, iar in paralel se prostitua pentru a face rost de bani pentru operatii estetice.

related posts

Modifică setările cookies