Și-a modificat atât de mult trăsăturile încât fanii nu o mai recunosc. Vezi cum arată acum Iggy Azalea


Deși adoră operațiile estetice, Iggy Azalea recunoaște cu greu că apelează la serviciile chirurgilor plasticieni. După ce mulți ani a susținut că este 100% naturală, în 2015 a mărturisit că și-a micșorat nasul și și-a mărit sănii.  Totuși, cea mai recentă fotografie postată de ea, demonstrează că și-a făcut mai multe schimbări la față.


Iggy Azalea pare să fie dependentă de operațiile estetice. În 2015 a recunoscut că și-a făcut o rinoplastie și o augumentare mamară. Totuși, nu a recunoscut niciodată că și-ar fi modificat și posteriorul, pentru a obține feșe XXL, deși fotografiile din trecut cu ea demonstrează clar că Mama Natură nu a fost atât de generoasă cu ea la acest capitol. Și aceasta nu este singura intervenție pe care artista o ține acunsă.


 

the stuff that don't wear off ????

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on 

????????

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


Recent, a postat un selfie pe pagina ei de Instagram, iar trăsăturile îi sunt atât de moficiate încât unii fani nu au mai recunoscut-o. Iggy pare să-și fi făcut un lifting facial, având sprâncenele mai ridicate, are pomeții mult mai proeminenți și buzele mult mai pline, mai mari.


 

Portrait of 21st Century Woman living in post nipple world.

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) onDupă ce și-a mărit sănii, Iggy a declarat: “mi-am mărit sânii. M-am gândit la asta toată viața mea’. Deși inițial nu a vrut să vorbească despre asta, ulterior a mărturisit: “îi iubesc atât de mult încât trebuia să vorbesc despre ei, deși mulți mi-au spus că nimeni nu și-ar fi dat seama că mi-am pus implanturi pentru că sunt atât de mici”. Rămâne de văzut când va recunoaște și restul intervențiilor.

related posts

Modifică setările cookies