Si-a operat Lady Gaga nasul? O publicatie online americana aduce dovezi foto in sprijinul acestei teorii


Conform site-ului fishwrapper.com, se pare ca regina pop a reinventarilor de look s-ar putea sa-si fi reinventat si aspectul fizic, printr-o interventie chirurgicala.


Cantareata, pe numele ei real Stefane Joanne Angelina Germanotta, a postat zilele trecute pe site-ul ei, littlemonsters.com, o imagine destul de casual, in care poarta un tricou gri, larg, are gatul intins, capul putin aplecat pe spate si buzele intre-deschise.

Editorii de la publicatia online fishwrapper.com au comparat aceasta imagine cu una de la un concert de-ale ei din 2007 in care avea aproximativ aceeasi postura, remarcand ca nasul cantaretei nu mai arata la fel ca acum 7 ani.

Intr-adevar, comparand cele doua imagini, se poate remarca o schimbare la fizicul vedetei, in afara de culoare si de lungimea parului.

Temandu-se, probabil, sa nu fie dati in judecata de avocatii superstarului pop pentru afirmatii calomnioase, editorii site-ului s-au grabit sa scrie: "Hei, nu spunem ca Lady Gaga s-a operat, pentru ca bineinteles ca nu stim acest lucru. Poate si-a luat niste farduri noi, care ii fac nasul sa arate complet diferit. Pur si simplu nu stim. E doar interesant sa observi diferenta, pentru ca din punctul nostru de vedere, pare una majora. Atata tot".

Ce parere ai despre transformarea nasului cantaretei? Crezi ca e vorba despre o rinoplastie sau despre machiaj?

related posts

Modifică setările cookies