Si-a pozat fiica minora machiata, iar fanii ei s-au impartit in doua tabere. Katie Price, intr-un nou scandal


Katie Price nu este deloc noua in scandalurile iscate pe internet. Femeia in varsta de 38 de ani si-a petrecut ultimii 16 ani facand o operatie estetica dupa alta. Are 5 copii, a fost casatorita de 2 ori inainte de a fi cu actualul partener  alaturi de care a trecut prin mai multe despartiri si impacari. Acum, Katie a postat pe Instagram o imagine in care fiica sa minora apare machiata si imbracata decoltat, iar cei care ii urmaresc contul nu s-au abtinut sa o critice.


Micuta are o frumusete greu de ignorat, insa fanii lui Katie nu par sa fie de acord cu machiajul intensiv pe care Princess il are pe chip: "Este foarte frumoasa, dar  fotografia nu este deloc potrivita!", i-a scris unul dintre prietenii sai virtuali, in timp ce alte persoane au tinut sa ii explice ce li se pare in neregula cu imaginea: "Intr-o lume perfecta, fotografia ar fi vazuta asa cum trebuie, insa scoasa din context poza poate fi privita in alt mod si oamenii o pot gasi atractiva din toate cauzele gresite."
 

 

My ???? in @katiepriceboutique loving her hols ???? @kandima_maldives

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on


Katie posteaza deseori fotografii in care apare insotita de copiii sai si in special cu fetita de 9 ani, numita Princess. Micuta se bucura de o multime de laude, insa un numar mare de persoane par sa creada ca Price isi doreste ca fiica sa sa ii calce pe urme.


 

Princess is so cute

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

 

Princess pamper time getting her nails done at Abby's house wearing her @dulciediamond tracksuit ????????

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on


Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp presei britanice, Katie Price, model si om de televiziune, spunea ca isi dorea un decolteu impresionant inca din copilarie. Astfel, cand s-a ivit ocazia, a inceput sa-si mareasca bustul, ajungand chiar si la marimea 32G: "Pentru mine, un corp fara sani nu era deloc atragator. Toti mi-au zis sa ma potolesc, dar nu mi-a pasat de parerea lor".

Abia la 38 de ani, Katie a inteles ca a exagerat si a cerut ajutorul celor mai priceputi medici din domeniu pentru a oferi sanilor ei un aspect normal. Desi inca mai are cicatrici dupa interventii, acum marimea bustului sau este obisnuita, iar vedeta incearca sa se faca remarcata prin alte metode.

FULLSCREEN
Si-a pozat fiica minora machiata, iar fanii ei s-au impartit in doua tabere. Katie Price, intr-un nou scandal
  • /

related posts