Si-a pus timpul amprenta asupra ei? Cum arata focoasa si dezinhibata Samantha din "Sex and the city" la 60 de ani


A jucat unul din cele mai spectaculoase roluri de televiziune si si-a castigat o multime de fani. De cativa ani incoace insa, Kim Cattrall a disparut din lumina reflectoarelor. Cum arata Samantha din "Sex and the city" la 60 de ani? Vezi mai jos.


Pentru ca uneori viata bate filmul, la 60 de ani Kim e la fel de sexy ca personajul care a facut-o celebra. Sigur, timpul si-a pus amprenta asupra ei, insa pentru varsta la care a ajuns, actrita e in top shape, cum ar spune americanii.

Vedeta ne poate da lectii despre forma fizica impecabila, sex-appeal si imbatranire cu gratie. Pe cand alte colege ale ei, cu o decada mai tinere, apeleaza la operatii estetice sau tinute vulgare pentru a se mentine fresh cat mai mult, Kim si-a pastrat chipul natural care a consacrat-o si stie sa se imbrace sexy, dar adecvat varstei ei.

Recent, ea a fost prezenta la SeriesFest si s-a lasat pozata de angajatii publicatiilor mondene intr-o tinuta chic, care i s-a potrivit perfect. Care e secretul acestui aspect chiar si la 60 de ani? Miscarea.

"Kim isi respecta corpul", a declarat antrenoarea ei de yoga, Diana Zotos, intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani. "Yoga a facut pentru corpul ei ce face pentru siuetele tuturor celor care o practica - o ajuta sa isi protejeze fizicul, sa se miste mai armonios, sa arate mai bine".

FULLSCREEN
Si-a pus timpul amprenta asupra ei? Cum arata focoasa si dezinhibata Samantha din "Sex and the city" la 60 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies