Si-a sugrumat sanii intr-un sutien minuscul. Costumul de baie pe care mireasa minora nu l-ar fi purtat niciodata in preajma sotului


Nici nu a plecat bine de langa sotul ei, ca a si inceput sa-si faca de cap pe un post national. Participanta la emisiunea britanica Celebrity Big Brother, mireasa minora ofera un adevarat spectacol celor de acasa.


Nu se poate spune ca este timida nici cand sta in preajma sotului. Dimpotriva, chiar si cand iese la bratul lui poarta tinute extrem de sumare. De cand a intrat in casa Big Brother insa, Courtney si-a exasperat colegii si sta numai cu sanii pe afara.

REZULTATE BACALAUREAT 2013 sesiunea de toamna - EDU.ro. Rezultate si note pe judete la BAC 2013

In cel mai recent episod, ea a fost surprinsa purtand un costum de baie negru, minuscul, care i-a sugrumat pur si simplu bustul imens si a plutit linistit la suprafata jacuzzi-ului din locuinta.

Mandra de faptul ca o tara intreaga se uita la silicoanele ei, Courtney a avut permanent grija sa arate bine si si-a pudrat atentdecolteul.

Mai mult decat atat, ea a flirtat cu un alt concurent din casa, care s-a plimbat alaturi de tanara imbracat in cunoscutul costum verde al lui Borat, spre dezgustul altor colegi de locuinta.

Nicole Scherzinger, aparitie exotica pe malul marii. Cat de senzuala este artista imbracata doar in bikini si fara urma de machiaj - FOTO

Tu ce parere ai despre spectacolul pe care il da mierasa minora pentru televiziunea britanica? Ce crede oare sotul ei cand o vede asa?

  • Si-a sugrumat sanii intr-un sutien minuscul. Costumul de baie pe care mireasa minora nu l-ar fi purtat niciodata in preajma sotului

related posts

Modifică setările cookies