Si-a taiat degetul mic si il poarta la gat ca un pandantiv. Cum arata femeia care a facut asta


Torz Reynolds, o artista din Anglia pasionata de piercinguri si-a taiat degetul mic pentru ca i s-a parut dragut. Degetul a ajuns apoi in colectia ei de bijuterii dupa ce l-a pus intr-o sticluta cu formol. 


O tanara excentrica din Anglia, se pare ca sufera de tulburare de identitate a integritatii corporale si isi dorea de foarte mult timp sa nu mai aiba deget mic la o mana stanga. In cele din urma si-a indeplinit dorinta, a luat un cleste, si-a taiat degetul si tot singura si-a cusut rana. 


 

Super colourful today! :-) #colourful #day #torzibabes #GoreWhore #girlswithtattoos #girlswithpiercings #facialtattoo #bodymods #bodymodification #scarification #professionalbodypiercing #professionalbodypiercer #freak #watevs

A post shared by Torz Reynolds (@torzibabes) onDegetul taiat a fost tinut in congelator, pana cand i-a venit ideea de a-l transforma in pandantiv. Cei care o urmaresc pe Instagram au intrebat-o daca regreta, iar Torz a marturisit ca se simte extraordinar.Tanara i-a pus si o porecla degetului: Wiggles. 
Se pare ca ideea de a-si taia degetul i-a venit dupa ce un prieten de-al ei a facut acelasi lucru. Pana sa isi adune curajul, Torz a marturisit ca obisnuia sa isi indoaie mereu degetul pentru a-si imagina cum ar arata fara el si pentru a se asigura ca ar putea sa se obisnuiasca fara degetul mic.

Torz nu are doar propriul deget in formol. Are o colectie mica formata dintr-un purcelus, o tentacula de caracatita si un sarpe. Iar ca animal de companie are un porc de guineea fara par.related posts