Si-a transformat fetita de 3 ani in super-eroina! Cum arata pictorialul de senzatie realizat de un tatic american


Josh Rossi, un fotograf american, a demonstrat ca e cel mai tare tatic din curtea scolii. Barbatul a investit 1.500 de dolari si a transformat-o pe fetita lui de 3 ani in Wonder Woman.


Visul micutei Nelee a fost sa devina Wonder Woman, asa ca taticul ei, de meserie fotograf, a facut tot posibilul sa ii indeplineasca aceasta dorinta. Barbatul nu s-a dat in laturi de la nimic: i-a cumparat un costum, a inchiriat un studio si a editat imaginile pana cand acestea au ajuns sa arate exact ca cele oficiale pe care Warner Bros. le-a facut publice inainte de lansarea filmului care o are il rol principal pe Gal Gadot.

Intreaga familie s-a pregatit luni de zile pentru pictorial, astfel incat ziua cea mare sa ii prinda in forma maxima. Micuta Nelee a urmarit trailer-ul filmului alaturi de mama ei, a exersat mai multe figuri si a devenit incetul cu incetul eroina ei preferata.

"In fiecare an realizez o sedinta foto speciala de ziua lui Nelee, dar anul asta intrasem complet in pana de idei. M-am straduit mult sa-mi dau seama ce ar putea sa o reprezinte cel mai bine", a spus Josh Rosii pentru Huffington Post.

"Dupa ce a aparut trailerul de la Wonder Woman, mi-am dat seama ca e eroina perfecta si ca mi-ar placea ca, atunci cand va creste, si fiica mea sa fie atat de puternica si dura. Am dat comanda de costum, iar cand i l-am aratat, s-a indragostit de el. Nu a vrut sa si-l mai dea jos", a spus barbatul.

related posts

Modifică setările cookies