Si-au facut multiple operatii pentru a deveni identice, iar acum isi doresc bebelusi cu acelasi barbat


Anna si Lucy DeCinque sunt gemene, dar si-au dorit intotdeauna mai mult. Mai exact, au recurs la ajutorul medicilor esteticieni pentru a devenit identice. In plus, sunt de nedespartit si acum isi doresc bebelusi cu acelasi iubit.


Au fost numite "cele mai identice gemene din lume", dupa ce au investit 250 000 de lire in operatii, in ciuda faptului ca deja erau foarte asemanatoare. 

Surorile de 32 de ani au adunat o multime de fani, pe care acum ii socheaza cu noua lor decizie: "Ne-ar placea sa avem copii cu Ben", au povestit cele doua, Ben fiind iubitul...ambelor surori.

"Ce ar fi copiii vostri, verisori sau frati?', este una dintre intrebarile pe care prietenii virtuali ai trio-ului  o pun in mod constant, in timp ce brunetele se arata ingrozite de ideea ca doar una dintre ele sa ramana insarcinata. 
 


In timp ce foarte multe persoane se arata oripilate de ideea celor doua femei, aceastea se apare si spun ca nimeni nu are dreptul sa le judece, ba mai mult, li se pare o idee fascinanta si ceva uimitor "pentru fiecare mama". 

Spune-ne si parerea ta, in sectiunea de comentarii de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies