"Si au trait nefericite pana la adanci batraneti." Cum ar arata printesele Disney si ce vieti triste ar duce in ziua de azi


Fotografa canadiana Dina Goldstein si-a imaginat viata printeselor Disney daca ar trai in lumea contemporana, departe de magia basmelor. Rezultatul este o sedinta foto deopotriva amuzanta si amara.


In viata reala, Alba ca zapada nu ar trait fericita pana la adanci batraneti. De fapt, ar fi cat se poate de nefericita in ipostaza de casnica ce are grija de copii, in timp ce Printul sta la televizor si bea bere.

Nici viata lui Ariel, Mica Sirena, nu e una tocmai fericita. In loc sa se casatoreasca cu printul, biata sirena a ajuns exponat intr-un acvariu.

Ca sa-si pastreze iubirea eterna a Bestiei, Belle a ajuns pe masa de operatie. Un Botox, un lifting, o marire de sani si povestea poate continua.

Deprimata din cauza surorilor si a mamei vitrege, Cenusareasa nu si-a gasit fericirea intr-un Print, ci pe fundul unei sticle de bautura.

Nici Jasemine nu duce o existenta tocmai linistita si fericita intr-un climat plin de razboaie ca cel de azi. Independenta si luptatoare cum o stim, iubita lui Alladine a ajuns luptatoare de gherila.

Dupa ce si-a petrecut copilaria ducand cosuri la bunicuta din padure si infundandu-se cu bunatati, Scufita Rosie a ajuns o tanara obeza.

Dupa ce a refuzat sa-l urmeze pe exploratorul John Smith, Pocahontas a ajuns o fata batrana singura si trista, inconjurata de pisici si ratoni.

Nici fitoasa Printesa din povestea cu bobul de mazare nu are o existenta fericita. Satuli de mofturile ei, parintii au alungat-o din castel si asa a ajuns o sarmana fara adapost.

Frumoasa din Padurea adormita nu s-a mai trezit din somn si a ajuns locatara unui azil de batrani, impreuna cu Printul ei decrepit si nefericit.

Afectat de cancer, Rapunzel a ajuns sa renunte la pletele ei lungi si blonde din cauza chimioterapiei si, in locul unui turn magic, isi petrece zilele intr-o camera de spital.

  • Si au trait nefericite pana la adanci batraneti. Cum ar arata printesele Disney si ce vieti triste ar duce in ziua de azi
Modifică setările cookies