Si-au zambit tot timpul.Ivanka Trump si premierul canadian,Justin Trudeau impreuna la un eveniment.Cum au fost surprinsi


Ivanka Trump i-a insotit pe Justin Trudeau si sotia sa la dineul Fortune’s Most Powerful Women, unde au celebrat cele mai puternice si influente femei din lume. 


Fiica cea mare a presedintelui Donald Trump, Ivanka, este o fana declarata a lui Justin Trudeau. Ea a fost toata numai un zambet in timp ce a stat la aceeasi masa cu premierul canadian si sotia sa, Sophie, la eveniment. 

Justin Trudeau este adeptul feminismului, formand in mod special o echipa formata dintr-un numar egal de femei si barbati in Cabinet si guvern. 

Ivanka a fost atat de incantata de compania pe care a avut-o la eveniment, incat a postat pe contul ei de Instagram diferite poze cu ea si sotii Trudeau.
 

“A fost o seara minunata la Fortune Most Powerful Women Summit cu Prim Ministrul Trudeau, Sophie Gregoire, Billie Jean King, Jewel si alte femei incredibile.”, a scris acesata pe retelele de socializare.

Lucrurile au devenit putin ciudate pentru liderul canadian, cand numele domnisoarei Trump a fost huiduit de audienta in timp ce acesta statea langa ea. Trudeau a sustinut: “Am conversatii cu presedintele o data la cateva saptamani despre numeroase lucruri.”

Nu a fost prima oara cand Trudeau si Ivanka au petrecut timp impreuna. Luna trecuta, Trudeau a avut o intalnire cu Ivanka la Casa Alba, unde au discutat desprea infiintarea unui grup business pentru femei. 

related posts

Modifică setările cookies