Sigur il mai stii pe Lewis din serialul cu sirene H2O. Uite cum a ajuns sa arate la 6 ani de la incheierea filmarilor


Nu e tanar din Romania care sa nu fi auzit de serialul "H20: Just Add Water", care spunea povestea a trei fete obisnuite ce devin sirene in urma unui fenomen natural bizar.


Despre Phoebe Tonkin, Claire Holt si Cariba Heine telespectatorii si fostii admiratori au tot citit in ultima vreme, ba chiar pe o parte dintre ele le-au si vazut in productii CW. Dar ele nu au fost singurele care au castigat simpatia fanilor! Si personajele principale masculine s-au transformat in adevarate vedete, iar la vremea respectiva carierele lor au inflorit. Din topul celor mai apreciati actori in randul tinerilor facea parte si Angus McLaren, cel care dadea viata personajului Lewis, prietenul devotat al sirenelor si iubitul lui Cleo.

Spre deosebire de alti actori din serial, pentru Angus succesul a fost de lunga durata, la scurt timp de la incheierea filmarilor pentru sezonul 2 al productiei el fiind nevoit sa paraseasca echipa de actori pentru a onora alte contracte.Dupa succesul din H2O, el a mai aparut in serialul "Packed to the Rafters", din care a facut parte din 2010 si pana in 2013, comedia in care a jucat unul dintre rolurile principale ajungand la ultimul sezon la finalul anului trecut.

La 27 de ani, cel care a dat viata personajului Lewis este vizibil schimbat, el maturizandu-se in acesti 5 ani care au trecut de la terminarea proiectului care i-a adus faima internationala. In acest moment Angus nu are niciun proiect, insa potrivit paginii lui de Twitter, tanarul are un manager si in Australia, tara de origine, si in Statele Unite, ceea ce inseamna ca l-am putea vedea curand pe micile sau chiar marile ecrane.

Iata cum arata el acum si VEZI AICI TOATE POZELE:

related posts

Modifică setările cookies