"Siliconul ma otraveste incet". Drama prin care a trecut o vedeta din cauza interventiilor estetice


Alicia Douvall a devenit cunoscuta la nivel international duoa ce si-a facut prima operatie estetica la varsta de 17 ani, iar de atunci a apelat de peste 50 de ori la ajutorul medicilor esteticieni.


Intr-un interviu acordat pentru publicatia Sunday People, vedeta de 36 de ani a marturisit ca acesta obsesie a inceput sa-i creeze probleme grave de sanatate, fiind nevoita sa-si scoata implanturile de silicon din fese, deoarece acestea s-au spart. 

"Oamenii mi-au spus de-a lungul anilor ca aceste interventii ma vor ucide. Acum am ajuns sa inteleg asta si sa ma gandesc ca o sa mor daca nu fac nimic", a declarat aceasta.

Fosta vedeta de la Big Brother are nevoie de 10.000 de dolari pentru a urca din nou pe masa de operatie, pentru o interventie de corectare a implanturilor din fesieri. 

"M-am simtit atat de rau in ultima perioada. Acum stiu ca siliconul ma otraveste incet. Merg precum o femeie de 60 de ani, nu am energie", a povestit Alicia. 

De-a lungul timpului, Alicia Douvall a suferit peste 50 de operatii estetice si sute de alte tratamente, printre care 16 interventii la sani, 6 la nas si 11 lifting-uri la ochi si fata. 

FULLSCREEN
"Siliconul ma otraveste incet". Drama prin care a trecut o vedeta din cauza interventiilor estetice
  • /

related posts