Simona Halep face astăzi 28 de ani. Mesaj special de la antrenorul Cahill


Aflată la Beijing pentru turneul de tenis care se va desfăşura săptămâna viitoare, Simona Halep îşi serbează astăzi ziua de naştere, ea împlinind 28 de ani. Fostul şi viitorul antrenor al româncei, australianul Darren Cahill, şi-a felicitat eleva prin intermediul unei postări pe Instagram.

Tag-uri:

„Acea privire pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni, Theo şi Daniel) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru a 28-a aniversare şi hai s-o facem pe a 29-a mai bună”, a scris Cahill pe rețeaua de socializare, alăturând o fotografie cu Simona zâmbitoare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That look you have when you know presents are coming! ???? Happy Birthday @simonahalep! Have a great day and make sure the boys (Toni, Theo & Daniel) take good care of you today. Congrats on a wonderful 28th year and let’s make the 29th even better ????☺️????

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

După un an de pauză, Darren Cahill şi Simona Halep îşi vor relua colaborarea la începutul lui 2020. Astfel, australianul nu e lângă Simona la competiţia din China, acolo unde sunt însă cei trei băieţi de care a amintit australianul. Este vorba despre iubitul Simonei, Toni Iuruc, şi despre actuala echipă tehnică a tenismenei noastre, formată din preparatorul Teo Cercel şi antrenorul Daniel Dobre.

La 28 de ani, Simona Halep are în palmares două victorii majore în turneele de Mare Şlem, la Roland-Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019. De asemenea, ea a ocupat timp de 64 de săptămâni fotoliul de lider mondial în clasamentul WTA, în prezent aflându-se pe poziţia a 6-a.

FULLSCREEN
Simona Halep face astăzi 28 de ani. Mesaj special de la antrenorul Cahill
  • /

related posts