Simona Sensual: Adesea ies nemachiata si neglijenta din casa de lene! 


"Simona Sensual este mult mai frumoasa fara machiaj", spunea nu demult la Happy Hour bunica Simonei. "Nu stiu cum dau in poze sau in filmari nemachiata, dar altfel nu ma deranjeaza sa ma uit la mine fara machiaj. Imi place", spune si Simona.


Perfecte.ro a intalnit-o pe Simona Sensual la o prezentare de moda, unde blonda ne-a dezvaluit ca prefera sa se machieze singura, pentru ca de multe ori - zice ea - o face mai bine decat profesionistii.

"Am invatat sa ma machiez singura, de multe ori eu cred ca ma machiez mai bine decat ma machiaza cei de la prezentari. Eu ma cunosc cel mai bine - stiu unde sa sau lumina, unde sa mai astup", a spus Simona.

Simona recunoaste ca uneori mai este suprinsa de paparazzi si nemachiata pentru ca ii este lene sa se aranjeze.

"Bunica spune intr-adevar ca sunt mai frumoasa nemachiata, dar eu nu stiu ce sa zic. Ies adeseam nemachiata din casa pentru ca mi-e lene sa ma machiez si plec mai neglijenta. Stiu ca nu e bine, dar nu pot sa ma machiez chiar non stop. Nu stiu cum dau in poze sau in filmari nemachiata, dar altfel nu ma deranjeaza sa ma uit la mine nemachiata. Imi place", spune Simona Sensual.

related posts