Simply the best: Tina Turner apare pe prima ei coperta Vogue, la 73 de ani!


S-a bucurat de succes decenii intregi, inca din anii '60, cand s-a lansat in cariera muzicala si a devenit un icon al culturii pop, dar abia acum, la 73 de ani, a fost invitata sa apara pe coperta celei mai prestigioase reviste de moda din lume.


In pofida faptului ca este cu jumatate de secol mai in varsta decat majoritatea modelelor care apar lunar in paginile Bibliei modei, Tina Turner arata senzational pe coperta editiei "Vogue" Germania de aprilie.

Purtand o eleganta rochie bleumarin de matase, legenda muzicii pop si soul arata, cu siguranta, mult mai tanara decat varsta pe care o are. Au fost de ajutor, probabil, machiajul dramatic al ochilor, dar si rujul rosu.

Cel mai probabil a fost vorba si de putina editare in Photoshop, dar trebuie sa le fim recunoscatori editorilor foto Vogue Germania pentru ca i-au lasat cantaretei ridurile din jurul ochilor si, deci, aspectul natural si pentru ca n-au transformat-o intr-o aparitie plasticata.

Dupa ce a vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume si a castigat 4 premii Grammy de-a lungul carierei ei, Tina Turner s-a retras din activitate in 2009, dupa un turneu de adio.

De la mijlocul anilor '90 locuieste in Elvetia impreuna cu partenerul ei de viata si recent a renuntat la cetatenia americana pentru a o obtine pe cea elvetiana.

Se pare ca, la cei 73 de ani ai sai, Tina Turner, pe numele ei real Anna Mae Bullock, este cea mai batrana vedeta care a aparut pe o coperta Vogue. Pana in prezent recordul a fost detinut de actrita Meryl Streep, care a pozat anul trecut pentru editia americana la revistei, la varsta de 62 de ani.

 

related posts

Modifică setările cookies