Sirena Emma din H2O: Just Add Water s-a casatorit! Cat de frumoasa a fost rochia de mireasa pe care a purtat-o


A fost discreta in ceea ce priveste viata ei privata. Claire Holt a avut insa o relatie stabila de cativa ani cu Matt Kaplan, care a cerut-o in casatorie anul trecut.


Frumoasa actrita australiana a spus "da" si a imbracat rochia de mireasa in luna aprilie a acestui an. Intr-o ceremonie la care au invitat prieteni apropiati si membrii ai familiei, Claire si Matt si-au facut juraminte de iubire eterna si au demonstrat ca formeaza unul din cele mai frumoase cupluri australiene celebre.

Casatoria lui Claire a venit dupa ce actrita a anuntat ca se retrage din serialul "The Originals" pentru a se concentra pe viata ei personala si a se intoarce in tara natala, Australia, unde locuia familia ei pe care o vedea foarte rar din cauza filmarilor.

 

Mr and Mrs Kaplan ❤️ Thank you to our beautiful families for making the day so special.

A photo posted by Claire Holt (@claireholt) on


"In ceea ce a priveste plecarea ma, aceasta este o situatie temporara. Am luat o vacanta in care vreau sa ma bucur de soare, de familie... Planuiesc insa sa ma intorc la familia mea din New Orleans", spunea Holt la vremea respectiva. De altfel, si producatoarea show-ului, Julie Plec, a spus ca sansele ca frumoasa australianca sa revina in anumite episoade si sa isi faca aparitia fie in "The Originals", fie in 'The Vampire Diaries" sunt foarte mari.

 

#tbt ????✨

A photo posted by Claire Holt (@claireholt) on


La randul ei, Claire a spus ca ar fi incantata sa revina, insa ca simte ca a muncit foarte mult si ca nu a acordat suficient timp familiei, prietenilor, iubitului. La revenirea in Australia, ea a primit cererea in casatorie si a devenit, in cele din urma, doamna Kaplan.

FULLSCREEN
Sirena Emma din H2O: Just Add Water s-a casatorit! Cat de frumoasa a fost rochia de mireasa pe care a purtat-o
  • /

related posts