Smiley, in lacrimi din cauza fostei iubite: "Am plans dupa despartirea de Laura". Ce dezvaluiri emotionante a mai facut artistul


"Smiley, de meserie sunt artist/Si in ciuda aparentelor mai am si zile cand sunt trist" canta solistul in cel mai nou single al sau, iar dezvaluirile recente pe care le-a facut pentru revista Ciao! confirma si latura sensibila, intima a prezentatorului de la Romanii au Talent.


Cu o sinceritate debordanta, Smiley a vorbit, printre altele, despre relatia cu Laura Cosoi, dar si despre despartirea de blonda si momentele grele care au urmat.

"Nu am decat lucruri frumoase de spus despre Laura. Este o femeie care reprezinta ceva pentru mine. Nu stiu daca a fost femeia vietii mele, insa sentimentele mele pentru ea vor ramane tot timpul. E o femeie cu care am stat cinci ani!", a spus Smiley potrivit cancan.ro.

In plus, desi nu a aratat niciodata ca ar suferi, despartirea dupa o poveste de amor de cinci ani, nu a fost deloc usoara: "Da, pot sa spun ca da… Am plans dupa despartirea de Laura…", a dezvaluit artistul.

Dupa o relatie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi si Smiley au decis sa mearga pe drumuri separate, pe 6 iunie 2012. Cei doi au ajuns de comun acord la aceasta decizie, fiind convinsi ca aceasta este cea mai buna varianta pentru amandoi, spunea comunicatul dat de artisti la vremea respectiva.

La cateva luni bune de la ruptura, Laura a inceput o noua relatie, in timp ce Smiley este inca singur. Ce parere ai despre comentariile si dezvaluirile lui?

related posts