Șocant: un șofer a intrat cu mașina în giratoriu și a „zburat” în cimitir!


Un accident cum rar se poate vedea s-a produs zilele trecute într-un orășel din Polonia, în ciuda străzilor goale din această perioadă cauzate de izolarea la domiciliu a oamenilor.

Tag-uri: #accident #masina

Viteza excesivă, neatenția, dar și aburii alcoolului au fost ingredientele cu care un șofer în vârstă de 41 de ani a fost la un pas să-și piardă viața într-un mod stupid. Camerele de supraveghere de pe marginea drumului au reușit să surprindă întreaga scenă, desprinsă parcă din filmele cu cascadori.

După cum se poate vedea, traficul ca și inexistent nu l-a ajutat pe conducătorul unei mașini Suzuki Swift să anticipeze apropierea unui sens giratoriu. Astfel, automobilul a intrat cu viteză în zidul de protecție, după care a fost proiectat direct în clădirea de la intrarea într-un cimitir aflat în apropiere.

Prawie puste drogi nie zwalniają z odpowiedzialności i przestrzegania przepisów. #Policjanci wyjaśniają okoliczności...

Posted by Policja Województwa Łódzkiego on Sunday, 12 April 2020

Din fericire, chiar dacă mașina a fost aproape complet distrusă, șoferul a scăpat ieftin, fiind transportat la spital pentru investigații medicale. Conform primelor aprecieri ale polițiștilor, se pare că alcoolemia bărbatului era una destul de mare, el urmând să răspundă în fața legii pentru gestul necugetat de a conduce beat.

related posts

Modifică setările cookies