Sofia Richie aspira sa fie viitoarea Gigi Hadid, dar deocamdata e doar copia lui Hailey Baldwin, "fosta" lui Bieber


Nu este un secret ca Justin Bieber nu este tocmai fanul relatiilor stabile. Dupa despartirea de Selena Gomez, cantaretul a avut doar relatii pasagere, iar ultima lui cucerire, adolescenta Sofia Richie, a vazut pe pielea ei ce inseamna sa fii "iubita" lui Justin Bieber. Nici bine nu a apucat sa se bucure de aceasta relatie, ca deja a bifat lista lunga a "fostelor".


Sofia Richie a avut cam aceeasi soarta ca si tanara de dinaintea ei, Hailey Baldwin. Cele doua au chiar mai multe in comun decat pare la prima vedere: ambele au parinti celebri, sunt modele si au cazut in "plasa" lui Justin Bieber.

   

Foto: Hailey si Bieber (stanga) / Sofia si Bieber (dreapta)

Cum cantaretului nu ii place sa se "lege la cap", acesta a facut public ca relatia lui cu Hailey nu a fost una exclusiva. La luni bune de la acea aventura, Bieber si-a facut o noua iubita cu care a aparut in public in ipostaze tandre: fiica lui Lionel Richie si sora celebrei Nicole Rochie - Sofia, in varsta de 18 ani.

Desi Sofia aspira probabil sa fie urmatoarea Gigi Hadid din lumea modellingului, deocamdata este doar o Hailey Baldwin in varianta adolescenta :) Insa tanara are stil, atitudine si calitatile fizice necesare care sa o ajute sa evolueze in aceasta industrie.

Intra in GALERIA FOTO de mai jos ca sa vezi stilul vestimentar cool al Sofiei Richie!

related posts

Modifică setările cookies