Sofia Vergara, complet transformata. Actrita a slabit considerabil si formele care au consacrat-o sunt in pericol


Sofia Vergara a slabit considerabil si formele care au consacrat-o se afla in pericol de..diminuare. Actrita a fost pozata la bratul sotului sau, iar fanii nu au putut sa nu observe schimbarea.


Sofia Vergara a fost desemnata de Askmen.com cea mai dorita femeie din lume, iar revista GQ Mexic a numit-o "Marilyn Monroe a Columbiei" si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". Asa ca nu este deloc de mirare faptul ca acum, dupa ce a mai pierdut cateva kilograme, Sofia isi ingrijoreaza fanii, care vor sa o vada mereu la fel de voluptuoasa si sexy.

La 45 de ani, starul din Modern Family se poate mandri cu o silueta de invidiat, formele sale generoase, dar si talia minuscula fiind evidentiate de fiecare data cu ajutorul tinutelor mulate si decoltate. Pe langa succesul pe care il are pe plan profesional, columbianca se poate declara o femeie implinita, relatia sa cu Joe Manganiello evoluand din ce in ce mai bine.

Cei doi au fost fotografiati impreuna, iar atat actrita cat si sotul sau par sa fie la dieta. Joe Manganiello par sa fi slabit si el cu cateva kilograme bune.  :)


Tu ce parere ai, arata mai bine acum?

FULLSCREEN
Sofia Vergara, complet transformata. Actrita a slabit considerabil si formele care au consacrat-o sunt in pericol
  • /

related posts