Sofia Vergara si nepoata ei, identice. Cum arata tanara care pare o clona a actritei


Cand spui numele Sofiei Vergara nu poti sa te gandesti la altceva decat forme sexy si un chip care emana sex-appeal. Vestea buna este ca genele superbe ale actritei nu s-au terminat la ea. Claudia, nepoata Sofiei, poate fi considerata o colona a vedetei. 


In varsta de 27 de ani, Claudia Vergara este o copie fidela a matusii sale. Daca la chip exista mici diferenta, cele doua sunt absolut identice in orice altceva. Inclusiv parul il au la fel, iar atunci cand zambesc nu mai incape indoiala ca sunt rude.

 

All the tropicalness????

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara) on


 

FRIYAY vibes???? #tapfortags #ootd

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara) on


Sofia a fost insotita de fiul sau, Manolo, in varsta de 24 de ani si de Claudia la o petrecere, iar imaginile par menite sa demonstreze ca ei formeaza una dintre cele mai sexy familii. Asta lasand la o parte faptul ca sotul Sofiei este Joe Manganiello, alaturi de care actrita straluceste.

 

@manologonzalezvergara @cdvergara @luisbalaguer1 #RazeLive ????????????????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


 

Vegas week with my ❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Starul din Modern Family se poate mandri cu o silueta de invidiat, formele sale generoase, dar si talia minuscula fiind evidentiate de fiecare data cu ajutorul tinutelor mulate si decoltate. Pe langa succesul pe care il are pe plan profesional, columbianca are si o viata de familie superba, mai ales ca mostenitorii sai par sa fie la fel de frumosi ca ea. :)

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Sofia Vergara si nepoata ei, identice. Cum arata tanara care pare o clona a actritei
Modifică setările cookies