Solange Knowles, sora mai mica a lui Beyonce, vrea sa devina la fel de celebra ca sora sa. Vezi cum arata


Beyonce a fost mereu un etalon de frumusete pentru multe femei din intreaga lume, dar nici sora sa mai mica, Solange nu este deloc mai prejos. Chiar daca amandoua urmeaza acelasi drum in viata, drumul notelor muzicale,  Solange a ramas mereu in urma lui Beyonce.


Desi si-a exprimat inca de mica interesul pentru muzica, problemele pe care le-a avut nu au lasat-o sa-si urmeze visul. Solange a ramas insarcinata la varsta de numai 17 ani, iar cel pe care il considera barbatul visurilor sale a dezamagit-o si aceste lucruri au afectat-o.
 

Solange este foarte apreciata pentru calitatile sale fizice si de catre marii designeri, iar de curand Giorgio Armani i-a propus sa fie cea care ii promoveaza noua sa colectie de jeansi.
 

„Jeansii Armani imi exprima viziunea asupra unui stil casual, independent, plin de savoare si de prospetime. Solange este imaginea perfecta pentru acest stil si, in plus, il imbogateste, prin calitatile sale unice”, a declarat Giorgio Armani.


Solange are insa toate calitatile necesare unei vieti printre vedete. Este frumoasa, are un nume cunoscut care sa o recomande, iar talentul muzical ii este cea mai de pret calitate. Zilele trecute, Solange a revenit pe piata muzicala dupa 5 ani de absenta, iar noul sau album pare ca va avea un succes rasunator.

 


 

„Am primit o gramada de mail-uri de la fani care imi spun ca abia asteapta albumul...Sunt convinsa ca vor fi la fel de celebra ca sora mea.”, a spus cantareata de 27 de ani. Noul ei album se numeste Sol-Angel and the Hadley Street Dreams".

Este Solange Knowles la fel de frumoasa ca sora sa? Credeti ca o sa-i calce pe urme?

related posts

Modifică setările cookies